If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

Het Huisdieren Zorg Plan

Wat is het Huisdieren Zorg Plan?

Het Huisdieren Zorg Plan (HPZ) is een manier om bepaalde kosten voor uw huisdier gespreid te betalen. U weet dat het houden van een huisdier met bepaalde kosten gepaard gaan bij de dierenarts. Een aantal van deze kosten zijn preventief, zoals een vaccinatie, de vlooienmiddelen. Andere kosten zijn niet echt preventief, zoals de ontworming, maar worden door verzekeringen niet vergoed. Daarnaast zijn er de consult kosten. Het huisdieren Zorg Plan zoals u dat in onze praktijk kan afsluiten dekt ook deze kosten tot in totaal 12 dierenarts bezoekjes per jaar. (Eén vaccinatie, één standaard controle consult na een half jaar en daarnaast nog 10 consulten voor uw zieke dier.) Daardoor is het voor u mogelijk om bij allerlei grote en kleine problemen, waarbij u misschien niet geheel zeker weet of u daarmee wel naar de dierenarts moest, uw dier gewoon door ons te laten controleren. Zodoende kunt u zeker zijn dat u bij ons terecht kunt wanneer u dat zou willen ondanks de grote van uw portemonnee die maand.

Wat krijg ik allemaal via dat Huisdieren Zorg Plan?

Het Huisdieren Zorg Plan dekt de preventieve kosten die u maakt op onze praktijk: zoals de standaard vaccinatie voor uw dier, en zijn of haar ontwormingen en ontvlooingsbehandelingen voor het hele jaar.

Daarnaast krijgt u 10 % kortingen op de niet preventieve zorg gegeven door onze dierenartsen, of het nu gaat om bloedonderzoeken, operaties of medicijnen. Als de dierenarts het voorschrijft dan krijgt u daar 10 % korting op.

Voor de hond geldt bovendien dat het ontvlooiingsmiddel dat in het pakket zit ook tegen teken beschermd. 

Daarnaast en dat is uniek voor onze twee praktijken: U mag ook 10 keer op een consult komen tijdens onze openingstijden met uw zieke dier. Deze consulten zitten dus ook in het door ons aangeboden Huisdieren Zorg Plan en daardoor kosten deze consulten u niets. Helaas geldt dit niet voor consulten in onze avond- en weekenddiensten. 

Wat zijn de voordelen van het Huisdieren Zorg Plan?

Waarom biedt mijn praktijk dit aan mij aan?

Wat is het verschil tussen het Huisdieren Zorg Plan en mijn dierkosten verzekering?

Kan ik er ook weer mee stoppen?

Van wie is het Huisdieren Zorg Plan?

Wie betaald het Huisdieren Zorg Plan?