If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

Het Huisdieren Zorg Plan

Wat is het Huisdieren Zorg Plan?

Het Huisdieren Zorg Plan (HPZ) is een manier om bepaalde kosten voor uw huisdier gespreid te betalen. U weet dat het houden van een huisdier met bepaalde kosten gepaard gaan bij de dierenarts. Een aantal van deze kosten zijn preventief, zoals een vaccinatie, de vlooienmiddelen. Andere kosten zijn niet echt preventief, zoals de ontworming, maar worden door verzekeringen niet vergoed. Daarnaast zijn er de consult kosten. Het huisdieren Zorg Plan zoals u dat in onze praktijk kan afsluiten dekt ook deze kosten tot in totaal 12 dierenarts bezoekjes per jaar. (Eén vaccinatie, één standaard controle consult na een half jaar en daarnaast nog 10 consulten voor uw zieke dier.) Daardoor is het voor u mogelijk om bij allerlei grote en kleine problemen, waarbij u misschien niet geheel zeker weet of u daarmee wel naar de dierenarts moest, uw dier gewoon door ons te laten controleren. Zodoende kunt u zeker zijn dat u bij ons terecht kunt wanneer u dat zou willen ondanks de grote van uw portemonnee die maand.

Wat krijg ik allemaal via dat Huisdieren Zorg Plan?

Wat zijn de voordelen van het Huisdieren Zorg Plan?

Er zijn meerdere voordelen. Voor elke eigenaar zal het ene voordeel zwaarder wegen dan de andere. Daarom dat ik ze hieronder op een rijtje zet. 

* De mogelijkheid van gespreid betalen van uw (preventieve) kosten bij de dierenarts

* De mogelijkheid om de vaste kosten automatisch bij u te laten innen.

* 10 % Korting op alle producten (exclusief trimster) op onze praktijk (vestiging Spijkenisse en vestiging Hoogvliet).

* U vaste preventieve kosten zoals de vaccinatie, de ontwormingen en de vlooienbehandelingen zitten tegen gereduceerde kosten in dit Huisdieren Zorg Plan. (Om het plan betaalbaar te houden hebben we er de normale vaccinatie wel inzitten, maar de rabies vaccinatie (voor het buitenland) en de kennelhoest neusenting (voor maar enkele pensions in onze regio noodzakelijk) niet.)

* De mogelijkheid om u dier 2 keer preventief te laten nakijken: Eén keer tijdens de vaccinatie, zoals u al van ons gewend was, en één keer een half jaar later.   

* 10 x de mogelijkheid om zonder consultkosten met uw ziek dier op consult te komen. Op de kosten voor b.v. aanvullend onderzoek of medicijnen krijgt u dus 10 % korting. (Helaas vallen consulten tijdens avond- of weekenddiensten buiten het Huisdieren Zorg Plan. Ook als deze op onze vestigingen plaatsvinden.)

Waarom biedt mijn praktijk dit aan mij aan?

Wat is het verschil tussen het Huisdieren Zorg Plan en mijn dierkosten verzekering?

Kan ik er ook weer mee stoppen?

Van wie is het Huisdieren Zorg Plan?

Wie betaald het Huisdieren Zorg Plan?