If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

Het Huisdieren Zorg Plan

Wat is het Huisdieren Zorg Plan?

Het Huisdieren Zorg Plan (HPZ) is een manier om bepaalde kosten voor uw huisdier gespreid te betalen. U weet dat het houden van een huisdier met bepaalde kosten gepaard gaan bij de dierenarts. Een aantal van deze kosten zijn preventief, zoals een vaccinatie, de vlooienmiddelen. Andere kosten zijn niet echt preventief, zoals de ontworming, maar worden door verzekeringen niet vergoed. Daarnaast zijn er de consult kosten. Het huisdieren Zorg Plan zoals u dat in onze praktijk kan afsluiten dekt ook deze kosten tot in totaal 12 dierenarts bezoekjes per jaar. (Eén vaccinatie, één standaard controle consult na een half jaar en daarnaast nog 10 consulten voor uw zieke dier.) Daardoor is het voor u mogelijk om bij allerlei grote en kleine problemen, waarbij u misschien niet geheel zeker weet of u daarmee wel naar de dierenarts moest, uw dier gewoon door ons te laten controleren. Zodoende kunt u zeker zijn dat u bij ons terecht kunt wanneer u dat zou willen ondanks de grote van uw portemonnee die maand.

Wat krijg ik allemaal via dat Huisdieren Zorg Plan?

Wat zijn de voordelen van het Huisdieren Zorg Plan?

Waarom biedt mijn praktijk dit aan mij aan?

Wat is het verschil tussen het Huisdieren Zorg Plan en mijn dierkosten verzekering?

Kan ik er ook weer mee stoppen? 

 U heeft natuurlijk altijd de mogelijkheid om u te bedenken, binnen 14 dagen is dit geen enkel probleem. U krijgt dan alleen een verrekening van de meegekregen producten en diensten. Mocht u dit willen neem dan zo snel mogelijk contact met ons op op 0181 690055 of 010 2950530.

Natuurlijk hopen wij dat u ons plan net zo geweldig blijft vinden, het contract is in principe voor een jaar en gaat daarna maandelijks verder. Dus na het eerste jaar kunt u per maand opzeggen zonder verdere rompslomp. We verrekenen dan gewoon de producten welke u heeft afgenomen met de betalingen welke u gedaan heeft. Mocht u verder nog vragen over dit onder werp hebben neem gewoon contact met ons op, dan proberen we uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Van wie is het Huisdieren Zorg Plan?

Wie betaald het Huisdieren Zorg Plan?