If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

Onze andere medewerkers zijn soms achter de schermen te vinden maar soms ook aan de voorkant. Ze stellen zich graag aan u voor.


Peter

Mijn naam is Peter Hundepool. Ik ben sinds 1997 werkzaam als praktijk manager. Ook ben ik para veterinair (dierenartsassistent) dus af en toe zal ik een collega of dierenarts helpen. Ik werk 4 dagen in de week, behalve de woensdag dan ben ik vrij.


Meestal zit ik achter op kantoor in Hoogvliet ondersteuning te geven aan het team maar soms assisteer ik bij de operaties, ik ben een echte duizendpoot. 


Zelf heb ik een hond, een Barsoi genaamd Guenevere, 1 Main coon kater Floris van 17 jaar, tussen de 30 en 50 duizend bijen en een IJslandspaard Solbjart. Ik vind werken in de tuin, bezig zijn met de bijen en mennen van mijn ijslander geweldig.


Ik hoop u gauw eens te ontmoeten bij ons op de praktijk! 


Peter.


Teun

Ik ben de praktijk poes of beter gezegd je weet wel kater van Spijkenisse. Ik ben meestal boven maar als het rustig is ben ik in de wachtkamer te vinden. Ik vind het heerlijk om gekroeld te worden. De assistenten en dierenartsen zorgen goed voor me en ik heb het prima naar mijn zin. Mijn specialiteit is dierenartsen wakker houden tijdens de dienst en naast ze komen zitten op de stoel.


Teun.