If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media


Onze Assistenten hebben zeer veel ervaring en volgen regelmatig nascholing en extra opleidingen om u nog betere diensten te kunnen aanbieden. Alle assistenten zijn Paraveterinair, een extra aantekening waardoor ze bevoegd zijn diverse handelingen bij uw dier te verzorgen. Elke assistent bij Sterkliniek dierenartsen volgt minimaal 2 voltijdsdagen met nascholing. hierin zijn wij uniek in Nederland. Maar ook onze trimster volgt elk jaar nascholingen en opleidingen om nog beter te zijn in dit geweldige vak.

Ze stellen zich graag aan u voor;


Alie de Vries

Ik ben Alie en werk in Spijkenisse op de woensdag en donderdag de hele dag en vrijdag alleen de ochtend.

Binnen de praktijk houd ik mij bezig met veel verschillende dingen: in de ochtend assisteer ik bij operaties en is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt als u naar de praktijk belt. Verder houd ik mij bezig met voorraadbeheer en zorg ik ervoor dat de praktijk er netjes uitziet.

Contact met klanten en dieren vind ik erg leuk. Zelf heb ik een hond, Bram van al weer 11 jaar oud. Hij is via de praktijk bij mij terecht gekomen als pup om voor hem te zorgen toen hij zijn poot gebroken had en vervolgens nooit meer vertrokken.

Als u vragen heeft over uw dier(en) bel dan gerust op of kom eens langs, ik sta u graag te woord en adviseer u graag over voer, ontworming, ontvlooiing en andere dingen over de verzorging van uw dier!

Alie


Susanne Windhorst

hallo, ik ben Susanne Windhorst en werk al heel wat jaartjes in de praktijk.
Maandag, dinsdag en vrijdag ben ik er van 9.00 tot 17.00 uur.
Ik help mee met de operaties, grote kans dat u mij aan de telefoon krijgt op die dagen en u vindt mij achter de balie tijdens het spreekuur.

Na 17 jaar een hond te hebben gehad, hebben we nu een konijn genaamd Pip.
Een heel ander dier maar zeker niet minder leuk, hij hoort al helemaal bij ons gezin....

Tot ziens bij ons in de praktijk!

Susanne


Simone Muis

Mijn naam is Simone Muis. Ik ben sinds 2004 werkzaam als paraveterinair.

Sinds 2007 ben ik werkzaam op onze beide praktijken,Sterkliniek Hoogvliet en Spijkenisse.

Ik ben naast  paraveterinair ook hondentrainster, waarvoor ik in 2003  mijn diploma heb gehaald.

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met motorrijden, lezen , tuinieren  en met het wandelen en trainen van mijn hond Mokka.

Tot ziens in de praktijk.

Simone.


Sharmila Buurman

Hoi, ik ben Sharmila. Sinds augustus 2010 ben ik werkzaam in deze praktijk. Omdat ik de invalkracht ben van beide filialen zult u mij in sommige maanden niet veel treffen, maar in andere maanden zoals de vakantie periode juist wel heel vaak. 

Ik ben gek op dieren! Ik heb dan ook 2 paarden, 2 katten en 2 honden. Sinds november 2013 hebben we een pup in huis, daarom ben ik bezig met allerlei cursussen en ben ik mij meer gaan verdiepen in het opvoeden van een pup. En het lijkt me helemaal leuk om die kennis en leuke ervaring met u te delen! 

Sharmila