Betaalmogelijkheden

Onze goede zorgen voor uw dier brengen natuurlijk kosten met zich mee. Niet leuk, maar onvermijdelijk. We doen er wel alles aan om deze kosten eerlijk en transparant te houden.
Bovendien willen we niet dat u voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Daarom willen we helder zijn over de kosten die u maakt, de wijze waarop we die in rekening brengen en ook hoe u zich ertegen kunt verzekeren. Er zijn goede verzekeringsmaatschappijen die u kunnen helpen onverwachte kosten te dekken.
Na een consult, behandeling, operatie of bij het afhalen van medicijnen, diervoeding of andere dierbenodigdheden, kunt u direct bij ons betalen . U kunt bij ons contant en per “pin” betalen. Er is ook een mogelijkheid om met Visa of Mastercard te betalen.

Richtprijs

Niemand houdt van verrassingen. Daarom bespreken we graag vooraf met u wat de behandeling van uw huisdier gaat kosten. U weet dan waar u aan toe bent. Sommige behandelingen (grote operaties) zijn duur en niet voor 100 % te begroten, maar onze richtprijs zal nooit meer dan 10% afwijken.

Portemonnee vergeten

Natuurlijk kunt u altijd nog even terug naar huis tijdens de behandeling om uw portemonnee op te halen of iemand deze even te laten brengen. Mocht u niet terstond kunnen of willen betalen en Sterkliniek Hoogvliet of Spijkenisse is om haar moverende redenen niet bereid een factuur aan te maken, dan zal Sterkliniek Hoogvliet of Spijkenisse gebruik maken van het haar wettelijk toekomende retentierecht en de patiënt en/of de goederen onder zich houden. Ingeval van retentie van een patiënt komen de huisvestings- en verzorgingskosten conform praktijktarief volledig voor rekening van de cliënt.
Mocht er toch iets niet duidelijk zijn over de kosten van de behandeling van uw huisdier, dan kunt u altijd contact opnemen met de behandelend dierenarts of ons bellen op het nummer 010-2950530.

Gemeentelijke krediet bank/ bewindvoering

Wanneer uw financiën zijn ondergebracht bij de Gemeentelijke Krediet Bank (GKB), verslavingszorg of bewindvoerende instantie bent u uiteraard ook van harte welkom als klant in onze kliniek. Hier zijn wat betreft de betalingen van de factuur echter wel enkele voorwaarden aan verbonden:

  • Indien u niet in staat bent om de kosten van uw bezoek direct per pin of contant te voldoen, maar de rekening via de GKB/bewindvoering wilt laten betalen, dan dient hiervoor voorafgaand aan uw bezoek schriftelijke toestemming (per email of post) door de betrokken instantie te worden gegeven!
  • U bent er zelf verantwoordelijk voor dat deze toestemming voorafgaand aan uw bezoek wordt gegeven. U dient dus zelf met de betrokken instantie contact op te nemen en te regelen dat zij tijdig een schriftelijke goedkeuring aan ons geven!
  • In deze schriftelijke bevestiging door de betrokken instantie dienen de volgende zaken te worden aangegeven:
  1. Dat er goedkeuring wordt gegeven voor het bezoek van u (met vermelding van uw naam!)
  2. Tot welk bedrag wij maximaal mogen gaan voor het onderzoek en de behandeling van uw dier(en). Let wel: dit dient wel een realistisch bedrag te zijn. Voor een consult en goede behandeling van een probleem dient u op minstens €75 á €100 te rekenen, tijdens nacht, avond,weekend en spoeddiensten moet het bedrag €125 á €150 ten minste zijn.
  3. De contact/adresgegevens van degene werkzaam bij de betrokken instantie naar wie wij de factuur op kunnen sturen.
LET OP: zonder voorafgaande schriftelijke toestemming of wanneer er geen realistisch bedrag als goedkeuring wordt gegeven, kunnen wij u helaas niet helpen.

Dierenzorgverzekering

Het afsluiten van een zorgverzekering voor uw huisdier is een manier om voor een redelijk klein bedrag er zeker van te zijn dat uw huisdier altijd de beste zorg krijgt. Informatie over zorgverzekeringen voor uw huisdier zijn verkrijgbaar op onze praktijk. Sommige verzekeringen hebben zelfs de mogelijkheid dat u niets direct hoeft voor te schieten maar alleen uw eigen bijdrage achteraf dient te betalen aan de verzekeringsmaatschappij.

Hieronder vind u een aantal verzekeringsmaatschappijen of vergelijk direct de huisdierenverzekeringen voor jouw huisdier:

Loading poll...

www.Petplan.nl
www.dierenzorg.nl